Followers

Thursday, October 27, 2011

steambot di Food Village

hai...para pembaca...ingin berkongsi pengalaman makan yang teramat banyak di food village, kelantan...habis semua plan diet aku musnah...asyik makan dan makan sahaja....memang confirm lah berat badan naik kali ini...uawawawawa...tapi takpe lah selagi kita masih boleh makan kita makan lah...kalau dah sakit nanti tak boleh makan apa-apa lagi...kan dah menyesal...

terima kasih kepada en. zuhairil kerana telah menjumput aku untuk turut makan bersama rakan-rakan yang lain...semua makana yang ada dekat situ habis kami balun...macam orang afrika yang tak makan sepuluh hari rasanya...sangat kelakar...

makan dekat sana ikut berapa kepala..satu kepala dia kira dalam RM 17.90... makana semua alah-alah buffet... main ambil seberapa banyak...ten dia ada sediakan satu periuk untuk kami bakar semua makan yang kami ambil...wahhh...dengan rasa bangganya aku menggunakan chopstik masa tu...makan dan makan....

tapi kan ada satu je yang tak best, periuk untuk masak makanan tu teramat lah kecil...hasilnya, lauk kami seperti udang, sotong, steak, ayam, sotong dan macam-macam lagi sesak untuk berenanfg dalam lautan kuah yang berdada dalam periuk...isipadu melebihi limits...apa-apa pun kami tetap makan dengan gembiranya...

jom kita stalker kejap gambar-gambar yang telah diambil semasa sesi mencekik makanan...jom layanzzz...















memang tak rugi makan di sana...aku nasihatkansesiapa yang mahu makan makanan seperti ini hendaklah mengosongkan perut anda agar banyak kuantiti bakal dimuatkan ke dalam perut kalian...okey lah u je rasanya...memang enjoy makan malam semalam...arigato...


No comments:

Post a Comment

Pages