Followers

me

 miss ejaty

nama yang telah diberi oleh ibu bapa saya ialah NUR IZZATI SALLEH.. orang-orang panggil saya ejaty.. saya ni jenis periang orangnya..tapi kalau saya dah marah...memang tak de siapayangbolehredakan...hehhe...                                        

saya telah dilahirkan tanggal 17 november 1989. masa itulah buat pertama kali saya menjejakkan kaki ke bumi ini (JOHOR, MALAYSIA).                                                     

inilah ayah dan ibu tecinta
( En.Salleh & Pn. Rohaini)


 ni adik-adikku yang nakal...macam along dia

saya kini merupakan seorang pelajar dalam bidang Natural Resources. dari sini saya mulai menghargai dan mencintai alam sekitar. kalau tak before ini saya lah budak yang selalu membuang sampah merata-rata...opppss kantoi sudah..saya ni seorang pelajar yang sangat malas dan suka study lasyt minits. ni kalau si dia tahu mesti saya kena marah...jadi kene diam-diam eh...hihi...

insyaALLAH saya akan menjadi graduate student pada tahun hadapan. doakan saya untuk terus berjaya ye. saya ada impian yang sangat besar dalam hidup saya..saya nak jadi millionaire. walau saya tahu itu amat payah, saya akan usaha dan sanggup melakukan apa sahaja untuk mencapainya...

saya rasa itulah serba sedikit tentang diri saya...
selamat berkenalan kepada mereka yang baru mengenali saya...
kenali saya..kalau tak kenal maka tak cinta...hehhe                                                    

Pages